Salt & Vinegar

De afgelopen jaren hebben we heel wat dagen, weekeinden, weekjes en midweken doorgebracht in Engeland. Een fantastisch land, vanwege de mensen, de cultuur, de muziek, de natuur en de drink- en eetgewoontes. (Okay: een aantal, lang niet allemaal).

Behalve dat ik een ware liefde koester voor Britse muziek en films, pubs, Guinness (uit Ierland inderdaad) en Engelse humor ben ik daarnaast inmiddels ook verslingerd geraakt aan een typisch Engelse, in Nederland overwegend moeilijke verkrijgbare chips-variant: crisps in de smaak salt & vinegar. Zout en azijn, dus.

Daarom ben ik blij dat C1000 onlangs onderstaande chips in het assortiment heeft opgenomen. Voel ik me thuis op de bank toch een beetje in Engeland.

2013-01-14 01.15.42

6 thoughts on “Salt & Vinegar

  1. In de Ierse pub aan de Steenweg hadden ze vroeger ook kleine zakjes Bacon crisps en Scampy crisps. Die kwamen rechtstreeks uit Ierland. Ze waren in een mum van tijd uitverkocht. Ongeëvenaard zo lekker als die waren.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s