Beetje overdreven

Thuis heeft iedereen tegenwoordig kennelijk een tweede scherm: een tablet of iPad voor op de bank om via Facebook en Twitter commentaar te geven op de bagger die dagelijks via de tv over ons uitgestort wordt. Handig.

Op het werk hebben wij de beschikking over pc’s met twee beeldschermen. Da’s makkelijk als je zowel bezig bent met de productie van de krant als met het bijhouden van het nieuws in de wereld en ook nog wilt weten wat de topics zijn op de sociale media. Ook handig dus, die twee beeldschermen.

Maar kennelijk is twee schermen nog niet genoeg. Op sommige werkplekken staan sinds een paar dagen drie schermen. Nog niet alle drie aangesloten weliswaar, maar toch… Een derde scherm, is dat niet een beetje overdreven?

2013-09-23 23.43.36

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: