Central Park

Toen ik gisteren een foto zocht van Lou Reed tijdens ons bezoek aan New York, bleef ik uiteraard even hangen bij alle andere foto’s die ik daar maakte. Ik realiseerde me weer eens hoeveel indruk dat bezoek gemaakt heeft. Niet voor niets dat we al plannen aan het maken zijn om weer een keer terug te gaan.

sized_wpid-2013-05-10-11-46-25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: