Post uit Leeuwarden

2014-08-30 15.20.38-2

Zo af en toe krijg ik wel eens en bekeuring voor te hard rijden. Meestal een kilometer of drie, vier boven de maximaal toegestane snelheid. De laatste bon was toch al weer een tijdje geleden. Gisteren en vandaag kreeg ik maar liefst drie keer post uit Leeuwarden: drie keer te hard op dezelfde plek: de Europaweg, in dezelfde week: begin augustus.

Ik zal alle hier thuis geslaakte vloeken maar voor me houden, en in het midden laten om wat voor boetebedrag het gaat. Ik zal het er maar op houden dat we er een keer of wat goed van uit eten hadden gekund.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s