Hilarisch

2016-06-19 10_a

Net als veel andere Volkskrant-lezers ben ik dol op de parodieën van De Speld. Ik heb me bijvoorbeeld een ongeluk gelachen toen ik bij De Speld las dat er een einde kwam aan de real-lifesoap Helmond. En de serie over jaren-zeventigvoetballers met hun auto was bij vlagen ook hilarisch. Om maar eens twee succesnummers te noemen.

Afgelopen zaterdag moest ik ook even naar adem happen toen ik de rubriek Dubbelgangers zag. Een briljante vondst, deze keer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: