Onbereikbaar

Ik was even vergeten dat ze bestonden, plekken waar geen wi-fi is en waar ook het signaal van de 3G- en 4G-netwerken niet doordringt. Plekken dus waar je niet kunt bellen, SMS’en, app’en, internetten, facebooken, twitteren, instagrammen en snapchatten. Plekken dus waar je totaal helemaal onbereikbaar bent.

Afgelopen weekend was ik op zo’n plek. En dan heb ik het niet over de Afrikaanse binnenlanden, over de steppes, de savannes en de toendra’s van deze wereld. Maar over het hartje van de Eifel in Duitsland, op nog geen twee uur rijden van de Slimste Regio van de Wereld.

Niks mis mee hoor, met af en toe onbereikbaar zijn. Maar wennen is het wel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s