Derde thuiswerkweek

Daar gaan we weer, beste mensen: een nieuwe thuiswerkweek. De derde alweer, met de verwachting dat morgen duidelijk wordt dat het allemaal nog wat langer gaat duren. Want als de ‘intelligente lockdown’ in Duitsland en in België met twee weken verlengd wordt, en die in de VS tot eind april duurt, dan hebben ook wij ongetwijfeld nog wel even te gaan.

Met het oog daarop heb ik mijn thuiswerkplek ook maar een beetje verbouwd. Waardoor ik niet langer tegen de binnenkant van het dak aankijk, maar op een raam. Dat levert meer licht op, frisse lucht onder handbereik en uitzicht op een metershoge boom waaraan langzaam maar zeker frisgroene nieuwe bladeren groeien. Dank voor dit inzicht, Bregje en René!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s