Digitaal beëdigd raadslid 50Plus

Tijdens de eerste digitale gemeenteraadsvergadering in Eindhoven, die vanavond plaats vindt, is Theo Hoppenbrouwers voor 50Plus geïnstalleerd als gemeenteraadslid. Hij volgt Wilma Richter op, die onlangs op verzoek van haar partij uit de raad is gestopt.

Een digitale gemeenteraadsvergadering is sowieso al uniek, en alleen mogelijk omdat er vorige week een noodwet is aangenomen door de Staten-Generaal. Digitaal als raadslid geïnstalleerd worden, is zeker zo bijzonder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s