Zoomachtergrond

En zo gaan we met een dinsdag die eigenlijk maandag is een nieuwe lockdownweek in, de vijfde al weer, en het heeft er alle schijn van dat het nog wel een aantal weken zal gaan duren voordat we uit deze isolatie kunnen stappen.

In de onze familiezorrel (mooi, al die nieuwe woorden) hebben we inmiddels uit balorigheid onze toevlucht genomen tot het delen van onze favoriete vakantiefoto’s-achtergrond. Bij mij is dat deze tuin rondom het keizerlijk paleis in de Japanse stad Kyoto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s