Jules

Dit boek gisteravond weer eens uit de kast getrokken. Aanleiding was uiteraard de documentaire in Andere Tijden over Jules de Corte. Het was een zeer interessante documentaire, ook al gingen de makers hier en daar wel met erg grote passen door zijn leven heen.

Dit boek met teksten van de in Deurne geboren muzikant, componist en dichter heb ik sinds in 2008 in de kast staan, naar aanleiding van de onthulling van een gedenkplaquette voor De Corte in Helmond, de plaats waar hij jarenlang woonde. (Voor meer daarover: zie hier).

Binnenkort, na de lockdown, toch maar eens een keer gaan kijken of die plaquette er nog hangt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s