Image

Een mooie foto van London nummer zoveel

De laatste keer dat we in London waren was in februari van het vorig jaar. Een al geplande shortbreak in de Engelse hoofdstad in het afgelopen najaar ging niet door vanwege, nou ja: u weet wel. Sindsdien zitten we met smart te wachten tot we weer eens kunnen gaan. Intussen moeten we ons behelpen met mooie foto’s op websites en in tijdschriften.

Zoals het prachtige bovenstaande plaatje, dat ik in een fototijdschrift tegenkwam. Toevalligerwijs maakte ik zelf van die vijver en dat typische gebouw met klokkentoren op de achtergrond in februari vorig jaar onderstaande foto, maar dan met een iets ander perspectief.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s