Image

Deur voor deur een pub in zuid-London

Dat er veel pubs zijn in London is een understatement. Op nagenoeg elke hoek van een doorgaande straat zit er wel een. Meestal met fantasierijke namen – zie het bericht van een paar dagen geleden over the Hung, the Drawn et cetera.

Een paar eeuwen geleden zaten er nog veel meer pubs in de Engelse hoofdstad, zag ik op een kaartje dat ik een paar dagen geleden op Twitter vond. Eén straat, vlakbij London Bridge, en het zag er zwart van de kroegen. Bijna deur voor deur.

Wat moet dat een slopende bezigheid zijn geweest voor de Londenaren, destijds: een kroegentocht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s