Image

De Fabeltjeskrant is al in actie

Deze foto van de complete crew van de Fabeltjeskrant zag ik begin vorige week ergens op Twitter. Het was een parodie op bordesscene van het nieuwe kabinet, en een hele geslaagde.

Pas een dag of tien is de nieuwe regering nu aan de slag, dus is het nog veel en veel te vroeg om er iets zinnigs over te zeggen. Zeker nadat ik zelf onlangs ook opriep om wat milder en met meer geduld over de politiek te oordelen.

Dat neemt niet weg dat ik toch de nodige moeite moet doen om wat vertrouwen te krijgen in die nieuwe club, die met de misser in Groningen, het paniekvoetbal bij het terugdraaien van een aantal lockdown-maatregelen, de bezuinigingen op de jeugdzorg en de ontkoppeling van de AOW laat zien dat er onder hoogspanning moet worden gewerkt – laat ik het zo maar eens vriendelijk proberen te formuleren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s