De obsessie van een Amerikaanse ex-president


In de speciale krant die ik afgelopen donderdag kreeg van mijn gezin omdat ik mijn 12e lustrum vierde, stonden veel leuke, koddige, aangename en ontroerende verhalen van familie, vrienden en een aantal collega’s.

Als een rode draad door die krant lopen de running gags die we in ons gezin in de loop der jaren opgebouwd hebben. (En dat zijn er nogal wat). Deze cartoon is daar slechts een zeer geslaagd voorbeeld van.

Ik dacht trouwens altijd dat die obsessie andersom lag, maar gelukkig weet ik nu beter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s