Image

Something fishy going on


Dit is toch een weinig alledaagse outfit om aan te trekken als je naar je werk gaat. Er zijn in ieder geval niet veel dagen bij dat ik er zo uitzie. Afgaande op het opschrift van zijn koffer is de man op deze foto dan ook bezig met hele andere activiteiten.

Zoals demonstreren tegen overbevissing van de zeeën, stel ik me zo voor. Volgens een Volkskrant van een paar weken geleden ging het om een door een fotograaf vastgelegde actie in Lissabon, als ik het goed onthouden heb. Afgaande op de brug op de achtergrond zou dat wel eens kunnen kloppen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s