2 thoughts on “Het wordt stil in de winkelstraat

  1. Leegstand van winkelruimte is dan ook geen ”reclame” voor welke gemeente dan ook. Zou het ook niet komen door torenhoge huren die gevraagd worden, waardoor een beginnend ondernemer afgeschrokken wordt? Wellicht zou een (lokale) overheid een helpende hand kunnen bieden en goede en ludieke ideeën door b.v. een vorm van subsidie o.i.d. kunnen stimuleren.
    Kleding- en schoenenwinkels zijn er meer dan voldoende (te veel zelfs naar mijn mening), maar als iemand een, laat ik zeggen ongebruikelijk idee voor een winkel heeft, stimuleer dat dan. Kortom bied als winkelier eens iets anders dan het gebruikelijke.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: