De BBC & Brainport

Vanochtend geïnterviewd door Audrey Tinline van BBC World Service Radio, voor een programma over de verkiezingen in Nederland, het succes van Brainport Eindhoven en de vele expats die zich hier gevestigd hebben in relatie tot de opkomst van het populisme in Nederland.

Journalist zijn en vragen stellen is leuk. Door een journalist geïnterviewd worden en lastige vragen moeten beantwoorden, dat is different cook. Zeker als het ook nog eens in het Engels is. Enfin: zaterdag is de uitzending. En voor de liefhebbers: nadere info volgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: