Back to ’77

ED-collega Dieter maakte me er op attent: ter gelegenheid van Record Store Day 2020 (op 20 juni aanstaande) wordt de eerste elpee van de Flyin’ Spiderz uit Eindhoven opnieuw uitgebracht. In een oplage van 500 stuks en op roze vinyl.

Voor mij is die elpee uit 1977 een ware punkklassieker. De tekst van nummers als City Boy en Movies zit in mijn geheugen gebrand. Een van de eerste concerten die ik zag, was een optreden van Herman Brood in zaal De Nar aan de Steenweg, met de Spiderz in het voorprogramma. Ook de herinnering daaraan is levendig.

Al is dat inmiddels al wel 43 jaar geleden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s