Erkenning en waardering

Met veel plezier dit weekend gekeken naar een documentaire over Suzi Quatro, een Amerikaanse muzikante die begin jaren zeventig furore maakte, in de tijd dat de glamrock van Slade, Sweet en Gary Glitter hip en trendy was.

Nooit geweten en me ook nooit gerealiseerd dat ze voor veel vrouwelijke muzikanten een rolmodel was. Mooie aan deze documentaire vond ik bovendien dat ze zo openhartig terugkijkt, Suzi. En tot de conclusie komt dat heel haar carrière eigenlijk gebaseerd is op de drang naar erkenning en waardering door haar familie in Detroit.

De docu bij de NPO is hier terug te zien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s