Too fast to live?

Interessant boek van de Amerikaan Andrew Krivine, een muziekliefhebber en enthousiast verzamelaar van alles wat met punk, post-punk en new wave te maken heeft.

In het boek Too Fast To Live, Too Young To Die geeft hij een uitputtend overzicht van die verzameling: posters, foto’s, elpee-hoezen, concert-tickets, buttons et cetera van vele tientallen bands uit de periode waarin deze muziekstijlen floreerden, alles komt voorbij.

Het boek laat bovendien vooral zien dat vorm, stijl en design een belangrijk onderdeel waren van de punkscene. En niet alleen de Verenigde Staten komen aan bod, er is minstens zo veel aandacht voor de Engelse bands. Heerlijk boek om uren in te bladeren en bij te mijmeren.

Hier meer info.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s