Casual Classics

Flinke band vanavond.

Advertisements

#bierproeverij

Twintig jaar oude biertjes, ergens opgedoken in een kelder en met ons Bierproeversclubje soldaat gemaakt zaterdagavond. De een smaakt prima. De ander naar azijn. Saillant. Heel saillant.

Met de fiets?

Nee, ik ben vandaag níet met de fiets. Die staat gewoon toevallig naast mijn werkplek. Meer niet.

#lunchwandeling

Hartje zomer vorig jaar trad zanger/gitarist Bryan Adams er op. En aanstaande vrijdagavond is het hier om de hoek op Strijp-S in Eindhoven de beurt aan de Engelse groepen Madness en UB40. De voorbereidende werkzaamheden zijn al in volle gang, zag ik net tijdens mijn loopje tijdens de lunch.

Knockout

Van verschillende kanten hoorde ik dat het optreden van David Byrne tijdens Down The Rabbit Hole in Beuningen een paar weken geleden werkelijk een fantastisch concert was. Vorige week daarom maar eens wat beelden opgezocht van dat optreden.

En inderdaad, in een woord geweldig: de muziek, de show, de bezetting (een stuk of acht drummers), de choreografie, het plezier dat de band heeft op podium. En, niet in de laatste plaats, wat heeft-ie toch een geweldige songs geschreven.

Zoals dit nummer, Slippery People, in een veel minder manische uitvoering dan in zijn tijd met de Talking Heads. Misschien nog wel beter, zelfs. O ja: deze beelden komen uit Chili. En het hele concert staat hier.