Picos de Europa

Dit zijn de Picos de Europa: een gebergte in Midden-Spanje, ten zuiden van Salamanca. Vandaag zat ik in een Spaanse reisgids te bladeren, ter voorbereiding op onze vakantie in Noordwest-Spanje, toen ik op wat alinea’s over dit gebergte stuitte.

We bewaren hier goede herinneringen aan die omgeving, aan Salamanca en aan de camping waar we een paar dagen stonden – de Burro Bianco. Vandaar dat we overwegen op de heen- of terugreis daar nog eens een aan te leggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s