Bestuurlijk ongenoegen

Prachtig citaat vandaag in de krant, opgetekend uit de mond van een wethouder die kennelijk boos is op het gemeentebestuur van een aangrenzend dorp. In dat dorp willen ze een groot distributiecentrum bouwen, zonder dat de wethouder het wist. ‘Dat heeft vanzelfsprekend geleid tot bestuurlijk ongenoegen’.

2 thoughts on “Bestuurlijk ongenoegen

  1. Deze wethouder en zijn hele college krijgen een koekje van eigen deeg. Berkendonk willen ze toch zelf ook omvormen tot een economisch renderend bedrijfspark, met frisse bomen eromheen, dat weer wel!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s