Oude meuk

Gôh. Je verzamelt wat foto’s in de loop der jaren, sinds fotorolletjes uit zijn en digitale camera’s in. Ettelijke duizenden staan er inmiddels op een externe harde schijf hier, veilig gebackuped op een stapel dvd’s uiteraard.

Leuk om die oude foto’s af en toe eens door te kijken. En te zien dat er leuke, geslaagde, minder leuke, minder geslaagde en vaak ook zelfs hele slechte foto’s tussen zitten.

Maar bijna al die foto’s vertegenwoordigen herinneringen. Zoals deze foto, gemaakt tijdens een feestje van kennissen. Een zeer geslaagd feest, gevierd met een leuke groep vrienden. En dankzij die herinneringen gaat het in mijn ogen daarom om zeer geslaagde mislukte foto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s