Debbie in de opruiming

Voor de paar euro’s die het moest kosten kon ik tijdens de middagpauze dit boek niet laten liggen in de schappen van Polare: ‘When Punk Was Fun 1976-1980’ van fotografe Jenny Lens. Er staan tal van foto’s in die ik – fervent liefhebber toch van dit soort tijdsbeelden – niet kende.

En er staat bovendien een prachtige foto in van Debbie Harry (Blondie, voor de intimi) met Jeffrey Lee Pierce, toen voorzitter van de Blondie-fanclub en later zanger van de onvolprezen Gun Club. Dat het uiteindelijk slecht is afgelopen met hem, doet hier niet ter zake.

aiuBy0-Wp-g4Lohp3s8Y4l3xZPCp-SibqSHvm33t_LY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: