Bierproevers

image

Al weer een tijdje maak ik deel uit van een clubje bierproevers. Doel van dit clubje is elkaar lekkere biertjes te laten proeven, eens in de zoveel weken. Geen pils, maar de wat minder bekende, iets zwaardere speciaalbiertjes. Bij voorkeur gebrouwen in wat kleinere, door bierliefhebbers opgezette brouwerijen.

Intussen heb ik al heel wat geleerd over bier, over smaken en over brouwen. Al was het alleen al omdat een van ons inmiddels zelf stevig aan het brouwen is geslagen.

En welk bier er bij welk eten past, weet ik vaat en zeker ook als ik dit boek – een cadeautje van mijn gezin – uit heb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s