De Zwaanstraat

2016-06-06 12.50.09-2

Tijdens lunchwandelingen kom ik er regelmatig langsgewandeld, langs het begin van de Zwaanstraat in Eindhoven. In mijn herinnering is dat een drukke, levendige plek met veel verkeer richting de Oirschotsedijk en de kazernes aan die weg.

Maar die herinnering is gebaseerd op indrukken van begin jaren tachtig, en die is door de hedendaasge praktijk zwaar ingehaald. Dit stukje Zwaanstraat is nu vooral een rommelig en onoverzichtelijk geheel van fiets- en wandelpanden en stukjes groen. Het schijnt dat je er ook nog met de auto kunt rijden. Maar hoe, dat is me tot op heden nog niet duidelijk geworden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: