Superscherp

IMG-20160607-WA0014
Af en toe verwonder ik me er nog wel eens over: over alle technische snufjes die er allemaal in een GSM zijn ingebouwd. Muziek luisteren, filmpjes kijken, internetten, mail lezen, social media bijhouden, contactloos betalen; het kan allemaal. En niet alleen dat: je kunt er ook mee bellen, iets wat ik steeds minder doe trouwens, omdat WhatsApp nog veel sneller en beter gaat.

En waar ik ’em het meeste voor gebruik: het maken van foto’s. Ze zijn echt superscherp. Haarscherp, zou ik bijna willen zeggen. Ware het niet dat er op deze foto gelukkig geen haar te zien is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: