Tussenbalans

2016-06-23 11.21.28-2

Twee jaar is de coalitie in de Eindhovense gemeenteraad nu op weg. Halverwege de rit is er veel gebeurd. En veel ook nog niet. ED-collega en mede-Kremlinwatcher Vanda en ik maakten de balans op. Of beter gezegd, de tussenbalans. Krijgt de coalitie er van langs? Of juist niet? Uiteraard kan de actualiteit roet in het eten gooien. Maar normaliter staan de verhalen zaterdag in de krant, fraai vormgegeven door collega Kerstin van de opmaakredactie. Nog even geduld dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: