Turbinehal

Het blijft een fascinerende ruimte, de voormalige turbinehal van het museum Tate Modern in London. Toen we vorige week in de Engelse hoofdstad waren voor een concert van de Undertones zijn we ook naar dat museum geweest voor de tentoonstelling The Radical Eye  – een goede smoes om ons weer eens te vergapen aan die immense ruimte waar in vroeger tijden stroom geproduceerd werd en waar nu exposities gehouden worden.

2016-11-20-11-48-43

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: