Breakfast In Tokyo

Veel foto’s gemaakt, begin mei tijdens onze trip naar Zuid-Korea en Japan. Dus is het ook nogal wat werk om die allemaal te sorteren en te selecteren, en er aantal uit te zoeken die in een lekker ouderwets foto-album terecht komen.

Deze foto gaat het waarschijnlijk niet redden, ondanks dat-ie er met kop en schouders bovenuit uitsteekt. Het is een foto van het ontbijt dat we in de Japanse hoofdstad Tokyo voorgeschoteld kregen. Een van de weinige keren dat ik ‘s ochtends ananas, huzarensalade en sla naar binnen heb gewerkt. Om over de gebakken aardappels maar te zwijgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: