Voorlopig geen koffieautomaat

Foto door Kaboompics .com op Pexels.com

De negende lockdownweek gaan we hier in met de boodschap dat we nog zeker tot 1 september thuiswerken. Dat is geruststellend. We weten nu waar we aan toe zijn, kunnen ons daar op instellen. En het maakt de komende maanden overzichtelijk.

Maar hoe noodzakelijk, verstandig en begrijpelijk ook: het idee dat we nog zeker drie maanden in relatieve isolatie werken, heeft ook een keerzijde. Geen koffieautomaatgesprekjes, geen oeverloze discussie en op het eerste gezicht zinloze kletspraatjes die leiden tot leuke verhalen, interessante reportages en scherpe analyses.

Toch eens kijken of we ook daar niet iets op kunnen verzinnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s