Image

Een ongenadig harde draai om de oren

Dit is toch wel een ongenadig harde draai om de oren van onze minister-president. Nota bene van een krant die weliswaar kritisch is maar over het algemeen zeer genuanceerd en de mitsen en maren goed tegen elkaar weer af et wegen.

Maar ik denk dat de commentatoren van NRC het met dit weloverwogen en goed beargumenteerde oordeel bij het rechte eind hebben. Het vervelende alleen is dat deze boodschap maar niet over lijkt te komen bij het lijdend voorwerp of bij de andere politici die hem maar in het zadel blijven houden. Ook dat maakt moedeloos. Lees hier de complete versie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s