Image

Endless Sleep

Dankzij bands als The Cramps en The Gun Club heb ik begin jaren tachtig veel meer of minder obscure rock & roll, garagerock en rockabilly leren kennen. ‘The Fire Of Love’ van zanger/gitarist Jody Reynolds is vooral bekend van The Gun Club, hoewel de versie van de Zweedse Nomads ook niet te versmaden is.

Maar ook andere nummers van Reynolds uit eind jaren vijftig zijn zeer zeker (nog steeds) de moeite waard. Er zit vaak een hele mooie nostalgie of een sluimerende, onderhuidse dreiging in. Zoals in dit ‘Endless Sleep’ bijvoorbeeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s