‘t Is Leuk @Berkendonk

LEUK!

Berkendonk by night

Stampende house-beats, een paar duizend dansende mensen, security en politie die het zaakje nauwlettend in de gaten houden: dat is een korte samenvatting van de 1e avond van het LEUK!-festival op Berkendonk in Helmond.

Je kunt er lang en breed over praten, maar eigenlijk is Berkendonk gewoon een ideale locatie voor dit soort festivals. Al was het maar omdat je bij het weggaan al weer nuchter bent voordat je bij je auto bent. Want die moet je ergens diep in het zanddepot bij de Deurneseweg parkeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s