Liefs uit London

Vandaag een sms’je uit London, en een paar uur later een mailtje. Alles goed, vlucht verspoedig verlopen, evenals de treinreis en de reis dwars door de stad met de metro. De gereserveerde kamer in het hostel bleek ook echt gereserveerd. En ze waren nu op weg naar de Tower en daarna gingen ze naar een pub in de buurt, The Hung, Drawn & Quartered. Ondanks de naam echt een gezellige tent, zoals we tijdens eerdere bezoeken aan deze stad ook zelf aan den lijve hebben ondervonden.

Het gaat, kortom, goed met onze dochter enm haar vriend in London. Daarom vandaag een foto van de lucht boven London in mei van het vorig jaar, in het bijzonder de lucht boven de nul-meridiaan in Greenwich.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s