Bone Machine

Leuk concert van de Bone Machine, gistermiddag in de Velvet Lounge aan de Steenweg: liedjes van onder andere Tom Waits en Nick Cave in een Helmonds jasje, met een hoofdrol voor een immens grote slapping bass.

“Wat leuk om al die ouwe knarren weer eens te zien”, zei iemand naast me boven haar biertje. Ze doelde daarbij op al die in de zaal verzamelde kroegtijgers die de laatste tijd hun draai in de Helmondse horeca maar moeilijk konden vinden, en die nu hopen dat ze bij de Velvet een nieuw onderdak gevonden hebben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s