Sixty Minutes

Benieuwd hoe de originele versie klinkt van I’ve Got My Mind Set On You, bekend gemaakt door George Harrison? Of nieuwsgierig naar hoe het origineel klinkt van The Fire Of Love van de Gun Club? Of wil je weten waar The Cramps de mosterd haalden? Een paar reggae-knallers er tussendoor, een floorfiller van Fugazi en tegen het einde een killer van Tom Jones? Luister hier naar Sixty Minutes, home-made met Virtual DJ.

3 thoughts on “Sixty Minutes

  1. Ain’t No Grave van Tom Jones is een bijzonder nummer, maar de eerdere uitvoering van Johnny Cash mag dan eigenlijk ook niet ontbreken!

    Like

  2. Net even geluisterd, en is inderdaad een hele mooie. Vooral omdat zijn stem al zo breekbaar klinkt. Persoonlijk houd ik (nog) meer van Johnny Cash in zijn beginjaren: z’n Sun-jaren met elemantaire rockabillly.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s