Stone River Boys

Op 20 januari te zien in Boekel: Dave Gonzalez. Dat zegt u niets? Dave speelde gitaar bij de Paladins, een Amerikanse rhythm ‘n’ roots-groep die halverwege de jaren tachtig een paar fantastische cd’s maakte. Gitaar spelen kan Dave verrekes goed, en hij heeft een unieke sound, met een heel; typisch crystal clear geluid.

Tegenwoordig speelt Dave met de Stone River Boys, en die komen in januari dus naar Boekel, naar Cafe Tielemans aan de Molenstraat. Hier is beeld en geluid te vinden, en hier ook. Inderdaad, het is wel wat veel gitaarsolo af en toe. Maar wel móóie solo’s.

2 thoughts on “Stone River Boys

  1. Een fantastische band met een groots album dit jaar: Love On The Dial, dat in mijn top 61 van 2010 op 11 staat. Johnny Cash staat 1 met American Recordings 6. In mijn top 66 van 2010 met de beste singles van dit jaar staat: Martha van de Stone River Boys op 4; 40 Acres op 21 en Special op 43!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s