Blik op het Balatonmeer

Deze foto is gemaakt in Hongarije, aan het Balaton-meer. Ik vind de compositie erg aardig, op het eerste gezicht: het meer, de bergen op de achtergrond, de twee ‘totempalen’ op de voorgrond met daartussen een wandelaar.

Wat beter naar de foto kijkend zie je dat in de linker totempaal een half bootje zichtbaar is. De bergen op de achtergrond staan er zeer fragmentarisch en niet symmetrisch op. En eigenlijk is de foto ook wat te donker: het gras op de voorgrond is nauwelijks als zodanig herkenbaar.

Maar toch blijft het een leuk plaatje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s