Museum aan de Stroom

Mooi museum, het MAS in het Antwerpen.

Niet alleen omdat het in een mooi gebouw gevestigd is, en perfect gesitueerd is bovendien. Maar vooral omdat het museum zo lekker speels is qua inrichting, vormgeving en de manier waarop de collectie wordt gepresenteerd. En uiteraard ook nog eens vanwege het uitzicht over Antwerpen en het Antwerpse havengebied. (Zag ik daar in de verte Doel liggen?)

Leuk plaatje geschoten op de verdieping waar de historie en de betekenis van de Antwerpse haven wordt geschilderd: een berg in het verre Oosten nagemaakte Winnie the Pooh’s. Achteloos ergens op een hoopje gegooid, en niet echt museum-fähig. Maar wel mooi getoond, in het MAS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: