Lekker gezond

Gezondheidstest met het verkeerde gewicht

Vorige week was ik voor het werk op bezoek bij het IAK in Eindhoven. De zeer vriendelijke communicatie-medewerkster die me daar een rondleiding gaf, voerde me er ook langs een gezondheidstest-apparaat en wist me zelfs tot een test te verleiden.

Voor het resultaat hoef ik me niet schamen: alle meters gaven het sein veilig (groen) aan. Weliswaar met een kleine neiging naar het oranje. Maar dat wijt ik aan mijn ‘gewicht’. 90,6 kilo, ja. Maar dan wel met jas, kleren en schoenen aan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s