Kaduuk

Mooi speeltje, zo’n smartphone. Lekker makkelijk, want altijd internet bij de hand. En vanwege alle er op aanwezige sociale media een onmisbaar apparaat in de al dan niet nutteloze communicatie.

Maar ook een kwetsbaar apparaat. Als je ’em bijvoorbeeld met zijn voorkant – het o zo gevoelige beeldscherm – op een marmeren vloer laat vallen, dan is ie binnen een paar seconden kaduuk, morsdood zelfs.

In dit geval  kan ook het Smartphone Rescue Team van mijn telefonieprovider er niets meer aan doen.  Alleen de illegale belwinkel om de hoek wist wel een trucje: een nieuw beeldscherm er in zetten.  Kosten: 130 euro.

Al ben ik dol op mijn GSM, dat is me wat al te gortig. Dan wacht ik wel even op mijn nieuwe  telefoon, en voer ik alle nummers wel handmatig opnieuw in.

Gelukkig komt de postbode die morgen al brengen. Ik kan niet wachten….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s