BMX’ers op de Markt

Op de Markt in Helmond vindt voor de deur van Lokaal42 zondag de eerste Helmondse Jam Plaza & Music Ride plaats: tal van BMX-fietsers laten er vanaf twee uur hun kunsten zien, bezoekers kunnen zelf ook op eenBMX aan de slag en er treden die middag vier regionale groepen op: de Stekkers, de Hummingbirds, Edelhout en Eddy & de Ethiopians.

Ik ben er ook bij, zondag. Want ik stap om half twee op mijn eigen fiets richting Lokaal42, om tussen de optredens door de BMX’ers van achtergrondmuziek te voorzien.

Vanwege de oorsprong van deze sport zal dat in ieder geval flink wat old school hip hop worden, vermoed ik. Maar als ik naar de optredende bands kijk, denk ik dat ik op zijn tijd ook de nodige scheurende gitaren uit de speakerboxen op de Markt zal laten knallen.

2013-09-19 20.59.09

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: