Koopzondag

Dat de supermarkten sinds een tijdje op zondag open zijn, vind ik alleen maar gemakkelijk. Dat de regels daarvoor onlangs zelfs helemaal zijn vrijgegeven, vind ik ook prima: lang leve de 24-uurseconomie.

Dat veel winkels in stadscentra ook voortaan op zondag open zijn, daar heb ik geen moeite mee. Alleen vraag me ik af wie er op een wekelijkse koopzondag zit te wachten. Op zondag wil je toch ook wel eens wat anders doen dan winkelen. Toch?

Klussen bijvoorbeeld, en dan het liefst met vers aangeschaft materiaal van de Praxis. En dat kan. Want die is hier in de stad voortaan ook elke zondag open, van twaalf tot vijf.

2013-10-07 16.08.10

5 thoughts on “Koopzondag

  1. Volgens mij zijn de winkeliers in het centrum overeen gekomen om elke laatste zondag van de maand open te zijn, zoals het nu is, en daarbij elke zondag in december.

    Like

  2. Uh … Hans: zondag behoort toch een rustdag te zijn? Klussen doe je maar op een andere dag! Als mijn buren ooit op zondag gaan klussen, dan zijn ze nog niet jarig! Verder ben ik vrij tolerant hoor 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s