Gevoelige snaar

Vanochtend zette ik een berichtje op Facebook over een artikel dat morgen in de krant staat. Dat artikel gaat over mannen van middelbare leeftijd die een (welvaarts-)buikje hebben. Het gaat het hierbij kennelijk om een teer punt, want gezien het aantal reacties op dat bericht raakte ik met mijn post een gevoelige snaar.

Of er in het artikel over bierbuikjes ook manieren beschreven staan om van zo’n abdominale obesitas oftewel embonpoint oftewel geprononceerd abdomen af te geraken, vroeg een van mijn FB-vrienden. Jazeker, antwoordde ik hem vanochtend: per dag twaalf minuten bewegen.

Daar moet ik eerlijkheidshalve aan toevoegen: met gewichten en halters. Heen en weer lopen naar de AH om de hoek, om nieuwe Leffe Blond, Grimbergen Dubbel of Westmalle Tripel te helpen, dat helpt echt niet….

sized_2013-10-29 10.36.28-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: