Mijmeren

Eigenlijk drong vandaag pas goed tot me door dat 2013 al weer een heel eind op streek is: het zachte weer van de afgelopen dagen zorgde er voor dat ik nog lang in de nazomerstand heb gestaan: af en toe lekker een eind wandelen, wat in de tuin zitten als dat kan, op de fiets boodschappen doen.

Maar met het overschakelen van zomer- naar wintertijd en dankzij de eerste najaarsstorm van maandag heeft dat aangename gevoel plaatsgemaakt voor het ietwat sombere besef dat de lange periode van vroeg donkere avonden, kille en verregende zondagen en kale bomen en planten weer in volle hevigheid is aangebroken.

Ook niks mis mee hoor, begrijp me goed. Maar af en toe wat zo maar wat mijmeren kan ook geen kwaad.

Sombermans?
Sombermans?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s