Geen Harley-dag in Helmond

Jammer dat de Harley-dag bij Lokaal42 op zondag 20 april niet door kan gaan. De organiserende Harleyclub Helmond krijgt geen vergunning van het gemeentebestuur, las ik net op Facebook en op de website van het ED.

Vorig jaar werd de Harleydag voor het eerst gehouden bij Lokaal, en dat was – ondanks de koude wind op de Markt – een erg geslaagde en gezellige dag met ‘n goede muziek en ‘n goede sfeer. Zo gezellig, dat alle flesjes Bavaria bij Lokaal op waren, aan het einde van de avond.

sized_IMG_2108

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s