Stemlokaal

Tot dinsdagavond laat dacht ik: ik stem blanco omdat de geloofwaardigheid van de Helmondse politiek de afgelopen jaren volledig te grabbel gegooid is.

Maar toen ik in een contemplatieve bui gisteravond al mijn overwegingen daarvoor nog eens de revue liet passeren, besloot ik dat toch maar niet te doen. Ik ben vandaag gewoon weer gaan stemmen, zoals ik de afgelopen jaren steeds gedaan hen.

Niet omdat het kan. En niet omdat het werkt. Of meer van dat soort flauwekul. Maar omdat ik daardoor hoop, denk, verwacht dat het de komende jaren in mijn stad er dan misschien wat anders aan toe zal gaan dan jaren het geval was.

Op zijn minst in ieder geval een béétje.

Ingang van het stemlokaal in mijn wijk, Dierdonk.

Ingang van het stemlokaal in mijn wijk, Dierdonk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s