100 Jaar

sized_2014-04-18 09.46.54-2

Er zijn maar weinig boeken die zo veel indruk op me gemaakt hebben als 100 Jaar Eenzaamheid van Gabriel Garcia Marquez. Ik het in de loop der jaren dan ook vele malen herlezen, net zoals ik verschillende andere indrukwekkende boeken van Marquez nog regelmatig uit de boekenkast getrokken heb.

In de kranten van vanochtend is zijn werk uitgebreid beschreven en bezongen. Daar kan ik niets meer aan toevoegen. Behalve dan dat ook ik van zijn werk met volle teugen genoten heb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: